Tanfolyami áttekintés
Az érzelmi Tónusskála tanfolyam

Hányszor hallotta, hogy valaki azt mondja: „Nem értelek.”

Néha úgy tűnik, embertársaink körében az ésszerűtlen, előreláthatatlan cselekedetek a normálisak.

Tény, hogy soha nem létezett működőképes módszer az emberi magatartás százszázalékos előrejelzésére – egészen mostanáig.

L. Ron Hubbard pontosan ilyen módszert fejlesztett ki, és ez alkalmazható minden emberre, kivétel nélkül.

Ezeknek az adatoknak a segítségével pontosan meg lehet jósolni a házastárs, egy lehetséges üzletfél, egy alkalmazott vagy egy barát magatartását – még azelőtt, hogy ön elkötelezné magát a kapcsolatra. Az emberi kapcsolatok kockázata teljesen kiküszöbölhető vagy minimálisra csökkenthető, amennyiben ön képes megjósolni, hogyan fognak viselkedni az emberek.

Az e tanfolyamban foglalt információk megértése és felhasználása révén az emberi viszonyok minden vonatkozása termékenyebbé és kielégítőbbé válik. Tudni fogja, hogy kivel barátkozzon, kit kerüljön el, és képes lesz segíteni azokon, akik nyakig benne vannak egy kellemetlen helyzetben valaki mással. Képzelje el, milyen lenne, ha ön rövid időn belül tudná, hogyan viselkednek majd valószínűleg az emberek bármely adott helyzetben. Képes lehet erre.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

6-8 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Az érzelmi Tónusskála

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Amióta megismertem Az emocionális Tónusskála füzetet, elkezdtem jobban kijönni az emberekkel. A technológia tanulmányozásából és alkalmazásából hatalmas előnyökre tettem szert, és a tanfolyam gyakorlatainak végrehajtása közben örömet szerzett, hogy sok emberrel kommunikáltam.

A Tónusskála használatával és azzal a tudással, hogy ültessük gyakorlatba, sok eseményt újragondoltam az életemben, és megváltozott a kapcsolatom az emberekkel. A szomszédok és a bolti eladók már nem idegesítenek többé. A gyakorlatok végzése során jó volt látni az emberek mosolyát és elégedett arcát.

Ezzel a tudással és azzal a készséggel, hogy tudom emelni az emberek emocionális tónusát, minden lehetséges! Az élet sokkal érdekesebb és vidámabb lett.” – N. M.


„Az emocionális Tónusskála olyan eszköz, amely lehetővé tette számomra, hogy felbecsüljem mások általános hangulatát, és hogy hogyan fognak reagálni bizonyos megjegyzésekre. Ez már önmagában is lenyűgöző mennyiségű információt ad arról, hogy hogyan fog valaki reagálni.

Ma este pont használtam ezt a techet, és felbecsültem a barátaimat. Panaszkodtak, és egy barátról felemlegették a rossz tulajdonságait, én pedig lassan megfigyeltem, hogy ez levitte őket a tónusskálán. Azonban Az érzelmi Tónusskála tanfolyamon kapott eszközök lehetővé tették, hogy azonnal felismerjem ezt, és gyorsan magasabb tónussal reagáljak velük szemben, hogy sikeresen újra felvigyem őket az érzelmi tónusskálán.

Normálisan ezt annak tulajdonítottam volna, hogy a téma komorrá vált, de most felismertem a megjegyzések hatását, és azt, hogy a megjegyzések egy gondolatot követtek – ami nem egy szép vagy pozitív gondolat volt –, és ami levitte ezeket az embereket az érzelmi tónusskálán.

Még soha nem találtam olyan eszközt, ami ennyire következetesen képes lenne emelni valakinek a hangulatát. Ma este, amikor egy munkatársam nagyon harapós kedvében volt, mert a felesége bánatot okozott neki, képes voltam felvinni őt a tónusskálán, és azt vettem észre, hogy ő pedig kedves volt a feleségével, és segített felemelni őt a tónusskálán.

Ez az eszköz, amit most elsajátítottam, egy olyan készség, hogy nem is tudom, hogyan tudtam túlélni e nélkül.” – C. H.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Úgy érzi, hogy mások cserbenhagyják?

Mennyivel nagyobb lenne az esélyünk a sikerre, ha előre tudnánk jelezni, hogy valaki, akivel találkozunk, becsületesnek vagy becstelennek fog-e bizonyulni? Talán saját keserű tapasztalatait használja, vagy a megérzéseire hallgat egy személlyel kapcsolatban. De ezek közül egyik módszer sem biztos.

Ha az érzelmi Tónusskálát használja, akkor pontosan fel tudja mérni azoknak az embereknek a viselkedését, reakcióit és etikai szintjét, akikkel találkozik, és előre tudja jelezni, hogy mi származhat abból, ha érintkezik velük. Ha alkalmazza ennek a tanfolyamnak az adatait, megtanulhatja helyesen megítélni az embereket, és így biztosabb és boldogabb jövőt teremthet magának.

Az érzelmi Tónusskála ingyenes online tanfolyamon megtanulhatja:

  • Mik a különböző érzelmi tónusok és az ezekhez tartozó viselkedésmódok
  • Mi az a kétperces eljárás, amellyel meg lehet állapítani egy ember tónusát
  • Hogyan jelezheti előre egy személy viselkedését pusztán a testi állapota alapján
Kezdés most >>